Termékek Menü

Kiscsoportos csomag

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.190 Ft
Cikkszám: 5999884515104_
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Vajon hogyan veszi az akadályokat az OVISOD?

Tudtad-e, hogy az óvodáskori játékos fejlesztés egy kihagyhatatlan fázis, mert utána is lehet ugyan fejleszteni a gyereket, de sokkal-sokkal több energiádba kerül? Szeretnéd, hogy az iskolában ne legyen majd „szenvedős” tanuló? Az 5 alapképességre kell mindenképpen koncentrálnod, hiszen annak bármely részének fejlesztése már gyors, és látványos sikereket hoz gyermekednek. Termékeink megalapozzák a tanulás szeretetét anélkül, hogy nyomás helyeződne gyermekedre.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ezt a csomagunkat kifejezetten a kiscsoportos – 3 és 4 - éves korosztály hatékony, játékos fejlesztésére állítottuk össze, és szakembereink lektorálták.
Ez az 5 legfontosabb alapképesség a következő:
érzelmi  és értelmi intelligencia – a társadalmi szocializálódás, viselkedéskultúra, érvényesülés valamint  értelmi képességek növelésére
nyelvi-logika – a nyelvi és kommunikációs képességek fejlesztésére
matematikai-logika – logikus gondolkodás, modellalkotás fejlesztésére
tér-vizualitás – kreativitás, térlátás, forma és színérzék fejlesztésére
mozgás-észlelés – tapintás, mozgás, érzékelés komplex fejlesztésére
Semmilyen rizikót nem vállalsz a termék megvásárlásával, hiszen 100% örömgaranciánkat a Te érdekedben hoztuk létre. Ha gyermeked hozzá sem kezdett a termékhez vagy éppen csak belekezdett és nem akar többet vele játszani, akkor Neked a termék ára visszajár!
A csomagban egy 40 oldalas Óvodás Tudásfelmérőt és egy Halak és Tengeri állatok kifestőt találsz. 40 db Matrica ajándék a gyermekednek! Keresd a webáruházban a többi csomagajánlatunkat is!
Ajánlott korosztály  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő