Termékek Menü

Gyorsan és ügyesen – mozgáskoordinációs képességfejlesztő csomag 3–4 éveseknek

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
5.390 Ft
Cikkszám: 5999884515746
Elérhetőség: 23 db raktáron
Léteznek izgő-mozgó és kevésbe mozgékony gyerekek.Sok esetben ez a születés pillanatában eldől. A jó hír az, hogy ennél a képességnél rendkívül gyors fejlődést lehet elérni nagyon rövid idő alatt. Hogyan is kezdj Te ehhez hozzá? Hiszen nem lehet minden szülő fejlesztőpedagógus, hiába van jó képességű gyermeke! Szükséged van egy kiindulási pontra. Ez a játék jó támpontot adhat számodra.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A játéktesztelések során azt tapasztaltuk, hogy a gyerekek mindig újra és újra szerették volna játszani az érdekesebbnél érdekesebb feladatokat. A valóság az, hogy a kevésbé mozgékony, az ügyetlenebb gyerekek nem élvezik a mozgást annyira nagyon, szenvednek az óvodai/iskolai mozgásos foglalkozásokon. Elképzelheted, ahogyan arról megy a gyerekek között a vita, hogy gyermeked melyik csapatba NE ne kerüljön. Sok esetben valóban kevésbé élvezik a közös játékokat. Jelzőket, címkéket akasztanak az ügyetlenebb gyerekekre. Tegyél érte, és segítsd őt! A családok, ahol már kipróbálták ezt a játékot, arról számoltak be, hogy az első pozitív jelzéseket a pedagógusoktól nagyszülőktől kapták, akik elmondták, az unoka mozgása, aktivitása pozitívan jelentősen megváltozott. Nagyon sok esetben már néhány hét alatt komoly eredmény várható. Segítséged sokat érhet gyermeked számára. Vásárold meg ezt a fejlesztőjátékot most, és kezdjétek el mihamarabb!

Csomag tartalma:

1 db kör alakú játéktábla, 30 db feladatkártya, 1 db Játékszabály

A játék menete:

Keverjük meg a kártyákat, és terítsük szét úgy, hogy a színes oldaluk legyen fölfelé! A különböző színű kártyák más-más feladatcsoportot jelölnek. A piros kártyák utánzó mozgásokat tartalmaznak, a kék kártyák a névutókat gyakoroltatják, zöldek a testrészeket. A legfiatalabb játékos kezdi a pörgetést. Amilyen színű mezőn áll meg a nyíl, olyan színű kártyából választ egyet, és teljesíti az adott feladatot. Ha sikerül, a kártya az övé, és a mellette ülő játékos következik az óramutató járásával megegyezően. A sárga mezők 1-1 mondókát rejtenek, melyeket utánzó mozgással kísérhetünk. Ha olyan színű mezőt pörgetünk, amelyikhez már elfogyott a feladatkártya, akkor a játékot a soron következő társunk folytatja. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb kártyát sikerül összegyűjtenie.

Ajánlott korosztály  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő